Motorcross

Motorcross in het Provinciaal domein Puyenbroeck

Op zondag 7 september organiseert MC scheldeland een motorcross Belgian National & Zijspan wedstrijd in Wachtebeke. Het is de voorlaatste wedstrijd van het Belgisch Kampioenschap in alle categorieën (behalve Inters) zodat er reeds enkele kampioenen kunnen gekroond worden.  Dit zal dan ook voor de nodige spanning en spektakel zorgen op een nieuw circuit in het bijzondere kader van het Provinciaal domein Puyenbroeck.

Het Proviciaal Domein Puyenbroeck stelt een groot terrein ter beschikking gelegen aan de Verbindingsbaan. Parking 2 wordt gereserveerd voor de bezoekers van de cross.De start van de eerste wedstrijd is voorzien om 10u20.

Op zaterdag 6 september worden er vrije trainingen en een brommerscross voorzien van 14u tot 18u.

Deze wedstrijd wordt door het provinciebestuur van Oost-Vlaanderen nauwgezet gevolgd wat erg belangrijk is voor eventuele toekomstige organisaties. De motorcrosswereld heeft er dan ook alle belang bij dat de wedstrijd een groots succes wordt en positief kan beoordeeld worden door de overheid. Vandaar lanceren we een oproep naar toeschouwers en piloten om massaal naar Wachtebeke te komen op 7 september a.s..

Het provinciaal domein is gratis toegankelijk zodat het ook voor de niet crossfans in de familie een prachtig weekend kan worden. Voor de nodige informatie over de recreatieve mogelijkheden en ruime camping (wel te reserveren) verwijzen we naar de website van het provinciaal domein.

De bewegwijzering naar Puyenbroeck vindt u op bijna iedere kruispunt en de afritten van de hoofdwegen in de ruime omgeving.

Verdere informatie van de cross vindt u op de website van MC Scheldeland: www.mcscheldeland.com

Laat u zien in Puyenbroeck op 7 september in het belang van de motorsport!

Praktische info: http://www.fmb-bmb.be/nl/mx_event/belgian-national-side-car-3

Partners

Back to top button