Algemeen

Overlijden Vincenzo Mazzi

De FIM Europe deelt ons het overlijden mee van haar voorzitter, Dhr. Vincenzo Mazzi. Hij overleed op 7 april na een slepende ziekte. Vincenzo Mazzi was gedurende bijna 50 jaar actief in de motorsport. Van 1979 tot 1999 als Secretaris-generaal van de Italiaanse federatie, nadien als Secretaris-generaal en voorzitter van de UEM (nu FIM Europe). Hij was mede oprichter en drijvende kracht in de ontwikkeling van de Europese afdeling van de FIM.

Zijn mandaat als FIM Europe voorzitter zou aflopen tijdens het congres in Krakou voorzien begin juli. Hij kondigde onlangs nog aan zich niet meer kandidaat te stellen om plaats te maken voor een andere kandidaat.  Na meer dan een jaar afwezig te zijn geweest woonde hij op 29 maart opnieuw de directieraad vergadering bij om het verkiezingscongres voor te bereiden. Het was dan ook een schok om plots zijn overlijden te moeten vernemen.

De Raad van Bestuur van de Belgische Motorrijdersbond betuigt haar innige deelneming aan zijn familie, vrienden en het personeel van FIM Europe.

Partners

Back to top button