Motorcross

Inschrijvingen BK Motorcross Inters Open

Dit jaar is er enkel voor de klassen Nationalen MX2, Nationalen 125 2Takt, Inters MX2 en Inters Open een voorinschrijving voorzien voor de 5 wedstrijden van de Belgian Masters of Motocross (Mons 06/04, Moerbeke-Waas 01/05, Kester 29/06, Orp 24/08 en Mont-Saint-Guibert 21/09).

Er werd een specifiek elektronisch inschrijvingsformulier gemaakt waarbij je de mogelijkheid hebt voor een, meerdere of alle wedstrijden vooraf  in te schrijven (hou de CTRL toets ingedrukt om meerdere wedstrijden te selecteren). In tegenstelling tot vorig jaar hoef je hiervoor niet in te loggen op de BMB website.

Om in te schrijven dien je dus gewoon te klikken op onderstaande link en het inschrijvingsformulier volledig in te vullen en in te dienen. Voor de eerste wedstrijd in Mons worden de inschrijvingen afgesloten op uiterlijk maandag 31 maart. De deelnemerslijst zal enkele dagen later worden gepubliceerd op de BMB website. Het inschrijvingsgeld dient vanaf dit jaar ter plaatse betaald te worden bij aankomst op de welcome van de wedstrijden.

De piloten Nationalen MX2, Nationalen 125 2takt en Inters MX2 zullen weldra van hun Aangesloten Bond (VMBB of FMWB) een aparte mail ontvangen met de link naar het inschrijfformulier MX2

BMB piloten Inters Open of buitenlandse piloten met internationale vergunning kunnen zich inschrijven via onderstaande link:

Partners

Back to top button