Algemeen

BMB aanwezig op auto/moto salon 2014

In Brussel gaan morgen (16/1)  de deuren open van het auto/moto salon 2014. Expohallen 1 en 3 zijn net als de voorbije jaren de thuishaven van de motorsector. Motor- en scootermerken, specialisten in motorkledij en –uitrusting en leveranciers van onderdelen, accessoires en diensten zorgen er opnieuw voor een indrukwekkend totaaloverzicht van mobiliteit en vrijetijd op 2 wielen.

Ook de BMB zal op dit salon aanwezig zijn. In paleis 3 zijn we aanwezig op de clusterstand van Motorcycle Council samen met onze verzekeringspartner Soyet&Mamet. Op de stand kan je een folder krijgen met de sport- en toerkalender 2014.

In paleis 1 is de BMB aanwezig op de Belgian Racing Show. Deze indrukwekkende stand werd gebouwd door de promotor  van de Belgian Masters of Motocross, Edmond Detry. Je vindt er zowel de wagens als de motorfietsen van talrijke vedetten. Ontdek er ook de Motorcross tijdopname trailer die in een nieuw kleedje werd gestoken.

Om het motorminnende publiek nog meer te verwennen en ook niet-motorrijders te laten kennis maken met de motorbranche, zet organisator FEBIAC opnieuw in op animatie en spektakel. Na het overweldigende succes bij de voorbije editie konden ze echt niet anders dan de “Crazy Ball” terug naar het Salon te brengen. U zult zich vast vergapen aan de spectaculaire waaghalzerij van vier motorrijders die samen rondvlammen in een metalen bolkooi. Kippenvel gegarandeerd!

Ook de show van custom motorfietsen – extreem gepersonaliseerde en bijzonder kunstig gemaakte machines – krijgt opnieuw een plaatsje in paleis 1. Een vijftiental motorbouwers toont er zijn unieke meesterwerken. Een haven van vakmanschap en persoonlijkheid in een wereld waar industriële productie de norm is, en alleen daarom al zeer de moeite waard.

Voor wie niet te beroerd is om ook in de koude wintermaanden zijn of haar stalen ros van stal te halen, is er de Motorbike Parade op zaterdagnamiddag 18 januari. De formule daarvan is genoegzaam bekend: verzamelen aan het Jubelpark en dan samen in een indrukwekkende colonne naar Brussels Expo. Vooraf inschrijven is noodzakelijk, want het aantal deelnemers wordt beperkt tot 500. Hou alvast www.autosalon.be in het oog voor het inschrijvingsformulier!

Alle info over het salon op: www.autosalon.be

Partners

Back to top button