Algemeen

Zondag boomplantactie in Oosterzele

De werkgroep 'Red de Motorcross' organiseert in samenwerking met Bos+ op zondag 24 november in Oosterzele de aanplanting van een tweede Motorcross Co2 bos (na Oostende). We doen een oproep aan alle motorsportliefhebbers om een handje te komen toesteken bij de aanplanting van de 4000 bomen.

De aanplant zal gebeuren in samenwerking met Bos+ op een terrein aan de kruising van Turkenhoek / Mollekens te Scheldewindeke (GPS: Turkenhoek 10 Scheldewindeke – parking Grondwerken Hanssens, gelieve niet voor de uitrit te parkeren) van 12u00 tot 15u00. Het Belgisch team, winnaar van de motorcross de naties, de Wereldkampioenen Motorcross Zijspannen (Ben Adriaenssen en Ben Van den Boogaart) alsook het Belgisch team, winnaar van de Coupe de l'avenir zullen aanwezig zijn. Diverse politici worden tevens verwacht. 10-voudig wereldkampioen Stefan Everts zal ook van de partij zijn.

Met deze actie wil de sector opnieuw tonen dat zij zich bewust van de milieuproblematiek en actief wil meewerken aan oplossingen.

Afspraak nu zondag in Oosterzele (Scheldewindeke)

Partners

Back to top button