4e Motorcross CO2-bos in Westmalle en Balen

Het eind van het jaar komt in zicht en naar goede gewoonte zal de Vlaamse Werkgroep voor de Motorcross terreinen in samenwerking met BOS+ weer overgaan tot de aanplanting van een heus Motorcross CO2-bos. Dit najaar zullen in totaal  4.160 Motorcross CO2-bomen aangeplant worden: 4.000 in Westmalle op de gronden van de Broeders van Liefde en 160 in de bossen van Balen, als herstelling van een bestaand bos. 

Na de motocross bossen in Oostende, Scheldewindeke en Wachtebeke zal dit nu het vierde (Balen) en vijfde (Westmalle) MX bos zijn dat Vlaanderen weer rijk is.

Op 5 december om 13.00u worden alle motorcrossers en supporters uitgenodigd om hier een handje toe te steken. De details volgen later. Zet het alvast in uw agenda...

Om de financiering rond te krijgen zullen ook dit jaar getekende MX shirts van bekende rijders worden geveild op E-bay. Voor dit jaar zijn dit niet van de minsten: Harri Kullas, Dean Ferris, Tyla Rattray, Max Anstie, Jordi Tixier, Thomas Covington, Damon Graulus, Paulls Jonass, Max Nagl, Todd Waters, Nathan Watson, Jeremy van Horebeek, wereldkampioen Romain Febvre en last but not least Ryan Villopoto. Wellicht worden er nog anderen aan dit lijstje toegevoegd.

Stefan Everts schonk reeds 2.000 euro van de opbrengst van de Everts&Friends Charity race in Genk.

dinsdag, oktober 13, 2015